Η εταιρία Lazaris Travel Services ιδρύθηκε το 1984 στο νησί της Ιθάκης, ως Ναυτικό Πρακτορείο και incoming. Το 1991 η εταιρία επέκτεινε την δραστηριότητας της στην πόλη MOST της Τσεχίας, δημιουργώντας πακέτα για Τσέχους πελάτες στην Ιθάκη, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Χανιά.

Από το 1997 δημιουργήθηκε το γραφείο LTS PRG και ανοίγοντας τον προορισμό της Πράγα για Έλληνες ταξιδιώτες. Το 2005 ιδρύεται και στην Αθήνα Lazaris Travel Services ως Tour operator για Έλληνες που επιθυμούν να επισκεφθούν τις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης…και όχι μόνο.

Η αγάπη και το μεράκι για τα ταξίδια ήταν ορόσημο για τον άνθρωπο που δημιούργησε την εταιρία. Η βαθιά γνώση των προορισμών και η εμπειρία οδήγησε στην δημιουργία ιδιαίτερων προγραμμάτων με την επιλογή των καλύτερων υπηρεσιών, καταλυμάτων και δραστηριοτήτων.

Η συνεχής εξέλιξη της εταιρίας είχε ως αποτέλεσμα την ενασχόληση της με οργανωμένα, ατομικά, επαγγελματικά ταξίδια, κρατήσεις/εκδόσεις εισιτηρίων, κρατήσεις ξενοδοχείων και οργάνωση συνέδριων στην Ευρώπη και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

Με εκτίμηση,
Lazaris Travel Services

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ